Algemene voorwaarden

Bestellen en betalen 
In onze webwinkel worden alle prijzen vermeld in euro’s inclusief 21% BTW, exclusief eventuele verzendkosten.
Na je bestelling ontvang je een bevestiging via e-mail. Mocht je na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Je betaling moet uiterlijk 7 dagen na plaatsing van de bestelling binnen zijn. Zo niet, dan houdt MOOSA Natuurzeep zich het recht voor je bestelling te annuleren.

Je kunt via IDEAL betalen, zonder extra kosten.

Cadeauservice 
Als je producten cadeau wilt doen, laat dit dan weten in het opmerkingenveld, samen met een eventueel persoonlijk bericht. Het adres van de ontvanger kun je opgeven door ‘verzenden naar een ander adres’ te kiezen bij het bestellen.

Aansprakelijkheid
Wij maken onze producten met de hand. Door de ambachtelijke aard van de productie kunnen zepen afwijken in vorm en kleur van de afbeeldingen op de website. Ook hanteren wij een marge van maximaal 10% verschil in gewicht. Mocht dit buitensporig afwijken, neem dan contact met ons op.

MOOSA Natuurzeep is niet aansprakelijk voor enig letsel dat is ontstaan door gebruik van de artikelen in de webwinkel.

MOOSA Natuurzeep is niet voor consumptie.

Retourneren 
Bestellingen kunnen worden geretourneerd. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst op eigen kosten. Alleen producten in de originele onuitgepakte staat kunnen we terugnemen. Voordat je bestellingen terugstuurt ontvangen we graag een e-mail van je met alle informatie over de bestelling.

Als wij alle producten hebben ontvangen en hebben kunnen controleren, ontvang je het bestelbedrag binnen 7 dagen op je rekening.

Verzending 
Wij verzenden met PostNL. We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te versturen, doorgaans binnen 1 á 2 werkdagen.

MOOSA Natuurzeep is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending.

Als je bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat het adres onjuist is, wordt de bestelling geretourneerd aan ons. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de gebruikelijke verzendkosten bestelling nogmaals te versturen.

Verzendkosten
Nederland:
Brievenbuspakket       €4,25 incl BTW
Pakket                           €6,95 incl BTW

Foto’s en teksten 
De foto’s en teksten op deze website mogen zonder expliciete voorafgaande toestemming gebruikt worden, maar enkel ter promotie van MOOSA Natuurzeep, mits ongewijzigd en in originele staat.

Wederverkoop 
Producten van MOOSA Natuurzeep mogen niet worden doorverkocht in andere dan de originele verpakking.

MOOSA Natuurzeep behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden zonder vooraankondiging te wijzigen.

Typ- en drukfouten op deze website, verpakkingen en promotiemateriaal zijn voorbehouden.