Calendulazeep

 5,95

Categorie

Calendula ook wel bekend als Goudsbloem wordt in de Homeopathie veel gebruikt voor wondverzorging vanwege de ontstekingsremmende, ontsmettende en verzorgende werking. Voor deze Calendula zeep zijn de Calendula bloemen na het drogen een paar weken in olijfolie getrokken. Dit heerlijk ruikende zelfgemaakte Calendula maceraat is de basis voor de zeep geworden. Ook zijn er gedroogde Calendula bloemblaadjes in verwerkt wat de zeep aantrekkelijk maakt om naar te kijken. De oorsprong van de Calendula bloemen voor deze zeep, is moestuin Leyduin waar biologisch geteeld wordt.

De Calendula zeep is een zacht verzorgende zeep zeer geschikt voor de geïrriteerde en droge huid zoals eczeem. Bovendien ruikt het heerlijk. Te gebruiken onder de douche en voor je handen.

Ingredi├źnten: Biologische Kokosolie, Calendula maceraat, Cacaoboter, Natrium hydroxide, Water, Etherische Cederolie, Etherische Lemongrasolie, Calendula bloemblaadjes.

Gewicht ca 90 gram.

Deze MOOSA Natuurzeep is met passie gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Zonder palmolie, plasticvrij en handgemaakt in Nederland.

Beschikbaarheid: 50 op voorraad